Tuesday, February 28, 2012 0 luahan kata kamu...

Akaq teruja sangat2!!!.........................

Dah berhabuk dah blog akaq ni
dh lama sangat tak update
maklum la sejak bekerja ni
penyakit malas nak menaip asik tiba jer.

bertambah lagi berita yang akan akaq sampaikan
AKAQ DH PREG....syukur 
 
Bila akaq dapat tahu akaq 'berbadan dua'
bukan main seronok a.k.a terujanya.
Selama 3 tahun sabar menunggu pemberian Allah
akhirnya berbaloi....


 ni bukan perut akaq k...hehe

Ingatkan dh abis takat tu je ujianNya
rupanya ada lagi...
kali ni akaq alami 'sakit pagi'
atau bahasa omputih morning sickness
bila dah kena menda2 ni
baru la tau betapa susahnya nak jadi ibu

Bila jadi camni 
baru teringat dosa2 lama pada ibu akaq
susah payah nya mereka masa mengandung
dibalas dengan kata2 melawan dari kita
harap2 la esok2 anak2 kita tak jadi cam kita
masa budak2 hingusan dulu...aminnnn

bila hati mula berbicara: tak sabar tunggu due bulan 8 ni...

 
;